Нередовни трансфери решиха Лига на шампионите!
#1 Removed user 20.07.2013 10:16
Red scorpions
662 Posts

Двата транфера на BG JUVENTUS от RAIDERS в навечерието на 1/4 финала реванш в ЛШ му спечелиха финал.
Трагичното тук е че 2та транфера са извън всякакви правила , но явно правилата в тази игра са различни за някой хора.
Играчите ESCOBAR (33) и ESPINOSA (33) са закупени на цени ЗНАЧИТЕЛНО НАД МАКСИМАЛНАТА!!!
Мен лично ме наказаха неколкократно че съм продал играч над максималната цена и трансферите ми бяха върнати и получих наказателни точки...но в случея админа пуска тези трансфери, които даже предрешават титлата, с лека ръка.
Все повече се замислям за справедливостта тук както от админа, така и за морала на някой участници, които се смятат за "СТАРИ И ЧЕСТНИ ИГРАЧИ".
И моля не ми излизайте с коментари че нямало нищо странно в транфери с масимална цена 700 000 кредита и закупени за 1 000 000 ...почти наполувина отгоре на МАКСИМАЛНАТА!
Админ , БГ Ювентус....КЪДЕ СА : Справедливостта, морала, честта и еднаквите правила за всички???
Все повече се убеждавам, че за някой логата на спечелените трофей, имат по голяма стойност от честната игра и честа! Боби теб визирам!(n) (puke)

#2 Removed user 20.07.2013 11:19
Ul tra violets
828 Posts

Играчите са закупени, след като надцаках точно твоята оферта, което е видно от прикачените снимки.
http://prikachi.com/images.php?images/649/6351649I.png
http://prikachi.com/images.php?images/653/6351653g.png
Да не говорим, че играчите бяха уговерени за по-малка цена плюс левро, като твоята оферта беше направена или, като си си мислил, че няма да дам толкова много кредит или да ми блокираш уговорени транфери. Многократно сме коментирали, че стойността на играчи, които могът да ти помогнат за ШЛ е значително по-висока и от максималните цени.
Да не говорим, че още в началото на сезона, се опита да ме претиснеш да ти продам играчи и като разбра, че няма да стане почна да заплашваш, че ще играеш мръсно, като няма да спазваш никакви уговорки между играчите. Точно за теб титлата е на всяка цена, тук точно е правилното място за поговорката крадеца, вика дръжте крадеца.
Явно с теб няма смисъл повече да се комуникира, защото си обсебен от играта, за което и говорят десетките обидни съобщения с която е пълна пощенската ми кутия.
Дори ме изтри от приятелите си във фейсбук, приятелство което никога не съм търсил. На всичкото отгоре беше предложил приятелство и на приятелката ми и дами от моя екип на продажби, които ме питаха, кой моя приятел Огнян, който им пише. :D
Относно това, какъв човек си ще ти напомня два факта.
1. Уговорени играчи, които трябваше да ми продадеш преди 10на сезона, а аз трябваше да събера кредит. Като ми направи впечатление,
е нещо не се развиват. Направих няколко принт скрийнна, които още са на компютъра ми в пазарджик и се оказа, че умишленно им развиваш грешни умения за да не вдигат линия. Премерно на нападател тренираше вратарски умения.
2. Как изгодно се опита да ми продадеш, като услуга анцуг на Ювентус с 20% по-скъпо от цените, за които може да бъде закупен от ибей.
Не случайно 80% от скандалите в играта са свързани с теб и некоректното ти отношение, като за това поне има 10 теми във форума.
Никога не съм отричал, че имаш успехи, като мениджър, като голяма част от тях се дължат на голямото време, което прекарваш в играта и с това, че си намираш правилните тинейджъри, които да манипулираш, за да им продаваш скъпо и купуваш евтино.
Тъй като не разполагам с твоето свободно време, съм компенсирал с повече вкарана средства в играта, което също не отричам.
Да не говорим и за друго, защо не пусна темата след трансферите, а изчака да се изиграят четвъртфинала и двата полуфинала и тогава го правиш на въпрос?!
С Емо сме имали преракания по едно време, но само мога да се възхищавам, на това, че постъпи значително по-мъжки от теб, като и след двата полуфинала ме поздрави, въпреки, че болката от отпадането и му е било тежко. Като съм почти сигурен, че теб бих те отстранил и без тях двамата с Емо щях да имам по-голям проблем на полуфинала, като още веднъж показва, че е доста по стойностен човек от теб.
И като заключение, отново да се върнем на двата транфера, надцакването на твоите оферти се получи само и единственно, защото ти играеше мръсно и искаше да ги вземеш или да блокираш транфера!
Отивам на плаж, така че пробвай да се забавляваш има живот и извън шампиони!

#3 Removed user 20.07.2013 12:02
Red scorpions
662 Posts

(n) :D

#4 FC United 20.07.2013 12:24
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Ще взема и аз отношение по темата.Двамата сте прави,но въпроса е принципен и админа трябваше да се намеси.Играчите от Blueroses,които Оги взе след това продаде над максималните и админа ги върна точно поради тази причина.Аз също бих дал дори по-високи суми за играчите на Димо и това за пореден път доказва колко е грешна формулата за трансферите.Също така мисля че админа трябва да пипне симулатора в смисъл че се получават доста странни неща,за които и Боби не отрича въпреки че той бе печеливш.Само ще спомена че досега направих два много силни отбора с които атакувах ЛШ пет пъти като най силен отбор и спечелих само веднъж.Не казвам че разликата беше голяма,но мисля че е странно от пет пъти да печелиш само веднъж.Да не говоря че преди две седмици загубих + 2000 рейтинг.С Ралица 90 и 96 минута,с Райдърс 90 мин,с Бг Ювентус 84 мин и с дузпи,с Тонос 84 мин,това са мачове в които съм бил ощетен от симулатора и титлите от ЛШ Можеха да са пет.Както БГ ЮВЕНТУС ми сподели вече и аз мисля че е така,админа избира кой да спечели.Точно когато Боби пусна тема че админа му реди мачовете му с Ралица, с цел да вкарва повече пари,те играха 1/2 финал и Ралица получи два червени картона и все ди мисля че в този мач админа се намеси за да компесира Боби.В други мачове той загуби по доста странен начин от нея.Само нека Тишо да не излиза с теорията че тя е голям тактик че ще му дам за пример мачовете и с Извънземните когато загуби с два гола разлика от същите играчи с които аз загубих.Лично мое мнение е че тактиките влиаят не повече от 10%.Аз вече няма да се стремя да права силен отбор защото мисля че не реално от пет опита с най-силен отбор да печеля една титла.ако играта има някъква логика то Оги не би трябвало да има проблем следващите няколко сезона.Иначе играта като замисъл е много добра,пробвал съм доста други мениджъри,но админа я съсипва,а можеше да му е златна кокошка.

#5 Removed user 20.07.2013 13:02
Ul tra violets
340 Posts

This post has been removed

#6 Plamo 20.07.2013 15:12
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Според мен трансферите наистина са нередовни. Точно и ясно се знае един мениджър няма право да продава над максималната цена!!! Ясно е че в играта има много задкулисни игри, друг е проблема до колко формулата за играчи над 32години е правилна или не :) Недоумявам Админа защо е одобрил тези трансфери, или може би изобщо погледнал ли ги е до сега? (beer)

#7 Removed user 20.07.2013 15:33
Ul tra violets
828 Posts

Няма смисъл да се молят приятели от играта да защитават или отричат тезите на спорещите. Относно покупки над моксималната има стотици транфери извършени над нея. Когато има интерес към играчите това е нормално. Типичен пример са 14г суперталанти, които в началото на всеки сезон се продават между 800-900хил при максимална от 750хил. Дайте да анулираме всичките тези сделки и да обявим последните сезони за нулеви. Тези суперталанти са продавани дори да няма надцакване. Такава цена е поречил и кингс за суперталанта, който продаде на Димо Докато тук е видно от приложените снимки, че първият който е дол оферта над максималната е именно автора на темата.

#8 red scorpion 20.07.2013 16:12
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Аз никъде не прочетох в правилата, че е разрешено да се правят трансфери от Кингса и БГ Ювентуса над максималната. Тогава нека админа да напише тук, кои могат да правят трансфери над и под разрешената ,за да знаем ние обикновените.

#9 Removed user 20.07.2013 16:48
RedStar
572 Posts

Как не ви писна да си вадите кирливите ризи,всеки път,когато нещо не ви устройва или е във ваша вреда?Докога?От пускането на втория сървър,няма повече от 60-70 човека макс онлайн.Скоро ще си останете само вие борещите се за иконки!Тогава пак ли ще си сипете отгоре?Ама тогава и да си сипвате няма кой да ви чете риданията.Егати комплексите се избиват тук.:O

#10 КORECOM 2017 20.07.2013 16:55
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Всички сте големи с постигнатото с постоянство. Но ставате малки в момента, когато загубите мярката.

Титлите и купите са много хубави, когато се постигнат в епични битки. И скучни, когато са предопределени, защото няма конкуренция.

"Мръсна" игра, уговорки... те помагат да се сдобие човек с най-силните играчи... но слава богу това не гарантира успеха!

Симулаторът е доста добър и има своите тънкости, които при равностойни отбори и доброто познаване на работата с различни схеми правят сериозна разлика между отборите. Понякога скоростта на нета даже е решаваща. На практика е необходимо 20% превъзходство, за да е 100% сигурна победата... такива разлики засега между водещите отбори няма.

За трансферите - те са формално нередовни!
Но са станали такива от излязлото от разумни граници съперничество.
От липсата на достатъчен брой добри играчи.
От липсата на добро оценяване на уникалните с умения играчи над 30 години.
От липсата на реакция на админа да сложи елементарно ограничаване на офертите над максималната цена, защото амбицията на всеки близо до върха трудно може да бъде ограничена...

Админ в играта НЯМА... няма го да върне два трансфера, няма го да оправи два бъга, а да влезе да бърника мачовете... това да го видя - няма да го повярвам...

Много хора са дали пари, много хора са отделили време/което е по-ценно и от парите!/, много хора са дали и двете...

Моите уважения за победите на Боби от този сезон, а и за многобройните загуби преди това.
Моите уважения за Огнян и неговия уникален отбор, който вече стига нивото, с което да няма конкуренция.
Моите уважения за Емо, който е в борба за върха всеки сезон половин година.

Извинявайте, че Ви наричам с имена без да се познаваме извън играта, но Вие сте част от виртуалния живот на играта... част от елита на това оредяло виртуално общество...

Всички сте големи с постигнатото с постоянство. Но ставате малки в момента, когато загубите мярката.

Вземете се спрете, пък се поздравете и за нови люти битки се стегнете... а помията на прасетата оставете... не ни отвращавайте с тъмната страна на бляскавите успехи.