Нередовни трансфери решиха Лига на шампионите!
|
|
---|---|
#1 Removed user | 20.07.2013 10:16 |
662 Posts |
Двата транфера на BG JUVENTUS от RAIDERS в навечерието на 1/4 финала реванш в ЛШ му спечелиха финал. |
#2 Removed user | 20.07.2013 11:19 |
828 Posts |
Играчите са закупени, след като надцаках точно твоята оферта, което е видно от прикачените снимки. |
#3 Removed user | 20.07.2013 12:02 |
662 Posts |
(n) :D |
#4 FC United | 20.07.2013 12:24 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Ще взема и аз отношение по темата.Двамата сте прави,но въпроса е принципен и админа трябваше да се намеси.Играчите от Blueroses,които Оги взе след това продаде над максималните и админа ги върна точно поради тази причина.Аз също бих дал дори по-високи суми за играчите на Димо и това за пореден път доказва колко е грешна формулата за трансферите.Също така мисля че админа трябва да пипне симулатора в смисъл че се получават доста странни неща,за които и Боби не отрича въпреки че той бе печеливш.Само ще спомена че досега направих два много силни отбора с които атакувах ЛШ пет пъти като най силен отбор и спечелих само веднъж.Не казвам че разликата беше голяма,но мисля че е странно от пет пъти да печелиш само веднъж.Да не говоря че преди две седмици загубих + 2000 рейтинг.С Ралица 90 и 96 минута,с Райдърс 90 мин,с Бг Ювентус 84 мин и с дузпи,с Тонос 84 мин,това са мачове в които съм бил ощетен от симулатора и титлите от ЛШ Можеха да са пет.Както БГ ЮВЕНТУС ми сподели вече и аз мисля че е така,админа избира кой да спечели.Точно когато Боби пусна тема че админа му реди мачовете му с Ралица, с цел да вкарва повече пари,те играха 1/2 финал и Ралица получи два червени картона и все ди мисля че в този мач админа се намеси за да компесира Боби.В други мачове той загуби по доста странен начин от нея.Само нека Тишо да не излиза с теорията че тя е голям тактик че ще му дам за пример мачовете и с Извънземните когато загуби с два гола разлика от същите играчи с които аз загубих.Лично мое мнение е че тактиките влиаят не повече от 10%.Аз вече няма да се стремя да права силен отбор защото мисля че не реално от пет опита с най-силен отбор да печеля една титла.ако играта има някъква логика то Оги не би трябвало да има проблем следващите няколко сезона.Иначе играта като замисъл е много добра,пробвал съм доста други мениджъри,но админа я съсипва,а можеше да му е златна кокошка. |
#5 Removed user | 20.07.2013 13:02 |
340 Posts |
This post has been removed |
#6 Plamo | 20.07.2013 15:12 |
1164 Posts
Since 21.06.2009 |
Според мен трансферите наистина са нередовни. Точно и ясно се знае един мениджър няма право да продава над максималната цена!!! Ясно е че в играта има много задкулисни игри, друг е проблема до колко формулата за играчи над 32години е правилна или не :) Недоумявам Админа защо е одобрил тези трансфери, или може би изобщо погледнал ли ги е до сега? (beer) |
#7 Removed user | 20.07.2013 15:33 |
828 Posts |
Няма смисъл да се молят приятели от играта да защитават или отричат тезите на спорещите. Относно покупки над моксималната има стотици транфери извършени над нея. Когато има интерес към играчите това е нормално. Типичен пример са 14г суперталанти, които в началото на всеки сезон се продават между 800-900хил при максимална от 750хил. Дайте да анулираме всичките тези сделки и да обявим последните сезони за нулеви. Тези суперталанти са продавани дори да няма надцакване. Такава цена е поречил и кингс за суперталанта, който продаде на Димо Докато тук е видно от приложените снимки, че първият който е дол оферта над максималната е именно автора на темата. |
#8 red scorpion | 20.07.2013 16:12 |
399 Posts
Since 22.05.2007 |
Аз никъде не прочетох в правилата, че е разрешено да се правят трансфери от Кингса и БГ Ювентуса над максималната. Тогава нека админа да напише тук, кои могат да правят трансфери над и под разрешената ,за да знаем ние обикновените. |
#9 Removed user | 20.07.2013 16:48 |
572 Posts |
Как не ви писна да си вадите кирливите ризи,всеки път,когато нещо не ви устройва или е във ваша вреда?Докога?От пускането на втория сървър,няма повече от 60-70 човека макс онлайн.Скоро ще си останете само вие борещите се за иконки!Тогава пак ли ще си сипете отгоре?Ама тогава и да си сипвате няма кой да ви чете риданията.Егати комплексите се избиват тук.:O |
#10 КORECOM 2017 | 20.07.2013 16:55 |
1548 Posts
Since 16.06.2009 |
8) (sun) (d) Всички сте големи с постигнатото с постоянство. Но ставате малки в момента, когато загубите мярката. |